ПІСОЧНЕ ПЕЧЕННЯ з ваніллю «Посох Діда Мороза» чи «Трость Святого Миколая»?

Найпростіший і найголовніше смачний рецепт «в тему». Давайте скоріше проведемо дегустацію! Таке пісочне печиво з ваніллю по-справжньому називається "Les cannes de Saint Nicolas", що в перекладі означає "тростина Святого Миколая". Говорячи по-нашому, це і є та же палиця Діда Мороза. Незважаючи на те, що цей рецепт підходить більше до зимового сезону, ніхто не зможе Вам заборонити або завадити приготувати ці печінки влітку і побалувати себе та своїх близьких. Особливо, якщо Ви насолоджуватиметеся ними з кухлем злегка прохолодного молока.
Ось що нам знадобиться для приготування: Борошно – 185 г. Вершкове масло – 125 г. Цукрова пудра (можна використовувати дуже дрібний цукровий пісок) – 75г. Молоко – 60 мл. Паличка ванілі – 1 шт. Спочатку просійте борошно в глибоку миску.
2. Розтопіть вершкове масло, але не доводьте до рідкого стану і додайте його до борошна.
3. Перемішайте вміст Вашої миски.
4. Влийте в миску молоко (тільки не холодне, а кімнатної температури).
5. Всипте цукрову пудру (якщо використовуєте пісок, то всипте його). Якщо ви хочете ніжніше печиво, то краще все-таки використовуватися для приготування цукрової пудри.
6. Перемішайте все так, щоб вийшла однорідна маса. У Вас має вийти густе тісто.
7. Візьміть паличку ванілі та видавіть серцевину – це і є ванільна паста, яка нам потрібна.
Додайте її в тісто і добре все перемішайте.
9. Покладіть тісто в кондитерський мішечок.
10.Постеліть на лист пекарський папір. Тепер найцікавіше J Візьміть мішечки і видавлюйте загогулинки у формі тростини (мені особисто здається, що вони більше схожі на питання). Для цього найкраще підійде зубчаста насадка.
11. Залишіть Ваші «посохи» підсохнути за кімнатної температури десь на 30 хвилин, після чого поставте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.
12. Як тільки побачите, що печиво встигло підрум'янитися, виймайте їх і дайте охолонути.
13. Подайте до гарячого какао, чаю, кави, молока і так далі.