063 898-01-93 Viber: +38 066 635-58-33

ПІСОЧНЕ ПЕЧЕННЯ з ваніллю «Посох Діда Мороза» чи «Трость Святого Миколая»?

ПІСОЧНЕ ПЕЧЕННЯ з ваніллю «Посох Діда Мороза» чи «Трость Святого Миколая»?

Найпростіший і найголовніше смачний рецепт «в тему». Давайте скоріше проведемо дегустацію! Таке пісочне печиво з ваніллю по-справжньому називається "Les cannes de Saint Nicolas", що в перекладі означає "тростина Святого Миколая". Говорячи по-нашому, це і є та же палиця Діда Мороза. Незважаючи на те, що цей рецепт підходить більше до зимового сезону, ніхто не зможе Вам заборонити або завадити приготувати ці печінки влітку і побалувати себе та своїх близьких. Особливо, якщо Ви насолоджуватиметеся ними з кухлем злегка прохолодного молока.

Ось що нам знадобиться для приготування: Борошно – 185 г. Вершкове масло – 125 г. Цукрова пудра (можна використовувати дуже дрібний цукровий пісок) – 75г. Молоко – 60 мл. Паличка ванілі – 1 шт. Спочатку просійте борошно в глибоку миску.

2. Розтопіть вершкове масло, але не доводьте до рідкого стану і додайте його до борошна.

3. Перемішайте вміст Вашої миски.

4. Влийте в миску молоко (тільки не холодне, а кімнатної температури).

5. Всипте цукрову пудру (якщо використовуєте пісок, то всипте його). Якщо ви хочете ніжніше печиво, то краще все-таки використовуватися для приготування цукрової пудри.

6. Перемішайте все так, щоб вийшла однорідна маса. У Вас має вийти густе тісто.

7. Візьміть паличку ванілі та видавіть серцевину – це і є ванільна паста, яка нам потрібна.


Додайте її в тісто і добре все перемішайте.

9. Покладіть тісто в кондитерський мішечок.

10.Постеліть на лист пекарський папір. Тепер найцікавіше J Візьміть мішечки і видавлюйте загогулинки у формі тростини (мені особисто здається, що вони більше схожі на питання). Для цього найкраще підійде зубчаста насадка.

11. Залишіть Ваші «посохи» підсохнути за кімнатної температури десь на 30 хвилин, після чого поставте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.

12. Як тільки побачите, що печиво встигло підрум'янитися, виймайте їх і дайте охолонути.

13. Подайте до гарячого какао, чаю, кави, молока і так далі.

Схожі статті

Святковий стіл: 10 способів складання серветок

Святковий стіл: 10 способів складання серветок

Короткі описи способів складання серветок із фотографіями допоможуть Вам святково прикрасити стіл та здивувати гостей, щоразу новими способами його декорування. На перший погляд такі композиції вигляд..

Правила етикету: сервіруємо стіл серветками

Правила етикету: сервіруємо стіл серветками

Якщо Вас запросили на свято та накрили стіл, значить там неодмінно будуть серветки , від найпростіших однотонних паперових на пікніку до вишуканих полотняних на званій вечері. Вони можуть бути різног..

Загальноприйняті правила етикету за столом, якими не варто нехтувати

Загальноприйняті правила етикету за столом, якими не варто нехтувати

Так склалося в нашому суспільстві, що ми зустрічаємося за обіднім столом не лише в колі сім'ї та друзів, а й найчастіше вирішуємо питання щодо роботи за діловою вечерею, потрапляємо на фуршет, п..

Етикет застілля: як красиво та культурно вживати різноманітні страви у свята та у будні

Етикет застілля: як красиво та культурно вживати різноманітні страви у свята та у будні

Є основні правила, яких прийнято дотримуватись за столом. Це і порядок використання столових приладів, починаючи з далеких від тарілки. З кожною зміною страв, міняємо та прилади. Щоб було легше розіб..

Сніданок у ліжко: 14 ЛЮТОГО або НІЖ ПРИЄМНО ЗДИВУВАТИ коханого у День закоханих: готуємо "любовну їжу" у День Святого Валентина

Сніданок у ліжко: 14 ЛЮТОГО або НІЖ ПРИЄМНО ЗДИВУВАТИ коханого у День закоханих: готуємо "любовну їжу" у День Святого Валентина

Будь-який важливий день бере свій вдалий початок із самого ранку і якщо ранок задався, значить день буде проведений у настрої. А тепер подумаємо. З чого ж розпочати унікальне свято всіх закоханих , я..

Як упакувати торт у домашніх умовах

Як упакувати торт у домашніх умовах

Правильна упаковка кондитерських виробів має велике значення. Вона захищає їх від бруду та пилу, знижує ризик деформації внаслідок випадкових перевертань та падінь. Якщо ви займаєтеся випіканням торті..

Ковбойська вечірка: яке меню вибираєте?

Ковбойська вечірка: яке меню вибираєте?

Якщо ви хочете повною мірою витримати стиль ковбойської вечірки , а не просто обмежитись якимись декоративними елементами, вам доведеться подумати про вибір меню. Це дасть можливість вашим гостям повн..

Жахливо креативні страви до Хелловіну або що треба готувати на свято жахів

Жахливо креативні страви до Хелловіну або що треба готувати на свято жахів

Вже дуже скоро найстрашніше, тай найвеселіше осіннє свято — Хеловін. Звісно ж, до нього треба підготувати незвичайні страви, які виглядатимуть жахливо смачними.Їжа на свято мертвих. Сосиски-мумії..

Новорічні карамельки із солоного тіста готуємо разом своїми руками

Новорічні карамельки із солоного тіста готуємо разом своїми руками

Прикрашаючи свій будинок до Нового року, я віддаю перевагу увазі до таких дрібниць, як прикрашання своїх рослин на підвіконні. Адже новорічні свята - це час, до якого треба ретельно та всеобічно готув..

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Billibons © 2024
card-mastercard card-visa webmoney qiwi yandex-money